Yrityskuvaushinnasto

Home / YrityskuvaushinnastoVuodenvaihteen uudistus: edustuskuva-asioita käsitellään tarkemmin uusilla Edustuskuvaamo.fi -sivuilla ja sen blogissa

Yrityskuvaushinnasto (alv 0) sisältäen kuvien kopiointioikeudet

Henkilöstökuva on yrityksen käyntikortti netissä. Kuvat ovat tärkeä osa visuaalista ilmettä. Kuvan tarkoituksena on helpottaa asiakaspalvelua. Ammattitaidolla otettu kuva madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä, kun puhelimen päässä oleva henkilö on jo hahmoltaan tuttu. Kasvokuvia, toiselta nimeltään matrikkelikuvia, voi hyödyntää mm nimityskuvina tai osana kertyvää yrityshistoriikkia. Kuvien jalostetuin muoto on johtajakuvaus, joka viestii toivottuja asioita esimerkiksi ympäristön tai asuvalintojen kautta. Pohdintapalaveri kuuluu kuvauksen hintaan. Tarkemmin käsittelen henkilöstö- ja edustuskuvia erillisillä nettisivuillani http://Edustuskuvaamo.fi . Tervetuloa vilkaisemaan!

Peruskuva:

Yksinkertainen kasvokuva kuvaajan valitsemasta ruudusta, esimerkiksi henkilökorttiin, ei kuvankäsittelyä. Kysy tarjousta yrityksen omissa tiloissa tapahtuvaan peruskuvaukseen.

1-10 henkilöä             45€/hlö

11-50 henkilöä        40€/hlö

katariina4727-copy ruotsala4525

Edustuskuva 1:

Muotokuvamainen valaisu, edustavimman suunnan valitseminen, kuvaajan valitsema ruutu, kevyt kuvankäsittely (iho ja hampaat), ei koevedoksia. Henkilökuviin panostaminen on nopea tapa vahvistaa yrityksen imagoa. Samalla tekniikalla tehty kuvaus tuottaa yrityksen työntekijöistä yhtenäisen kokonaisuuden, jossa kuitenkin on otettu huomioon mallin yksilöllinen ohjaus ja paras lopputulos.

1-5 henkilöä            55€/hlö

Yli viisi henkilöä        50€/hlö

katariina4936-copy ruotsala4575

Edustuskuva 2:

Muotokuvamainen valaisu, edustavimman asennon ja valaisun suunnan valinnat, kuvagalleria kuvien valintaa varten, kuva viimeisteltynä kuvankäsittelyssä

1-5 henkilöä        65€/hlö

yli viisi henkilöä       55€/hlö

ruotsala-jari4664-copy ruotsala4711

katariina5093-copy katariina5073-copy

 maria3573-copy maria3472-copy-copy

Stailattu edustus- tai somekuva

Stailattu kuva tehdään yhteistyössä stailisti-kampaaja Olga Tervosen kanssa kanssa. Pikastailaus sisältää kevyen ehostuksen ja kampauksen viimeistelyn hintaan 60€/henkilö. Kuvaus kuten Edustuskuva 2:ssa.

Jo valtakunnallisestikin tutut ns Freijauksemme syntyvät pidemmällä tähtäimellä ja pidempiaikaisiin hyötyihin tähtäävällä stailatun profiilikuvauksen tuotteella, Yhteistyössä stailisti-kampaaja Olga Tervosen kanssa, HairClub FreijaMe, Pitkänsillankatu 10. Tässä kuvauksessa suunnitellaan mallille erilaisia asuja, jotta kuvat sopisivat moniin olemassaoleviin ja tuleviin tarpeisiin.Kysy näistä lisää! anneyrjana.fi/freijaus

Ensimmäinen valittu kuva         65€/hlö

seuraavat kuvat                       45€/samassa sessiossa tuotettuna

bryn4168mv-copy bryn4397-kopio-copy

 Edustuskuva tai fiiliskuva miljöössä:

Hinta alkaen 150 €, hintaan vaikuttaa valitun ympäristön etäisyys, ajan käyttö ja valittujen kuvien ja kuvattavien määrä. Kysy tarjousta tähän tai yrityksen omissa tiloissa tapahtuvaan kuvaukseen, jossa tulee esille yrityksen persoonallinen ilme. Työympäristössä tapahtuva kuvaus säästää työntekijöiden työaikaa.

kivijarvi-maria2980mv kivijarvi3073mv

Taulukuvaus

Taulukuvauksella tarkoitetaan tarkasti ohjeistettua ja yrityksen/yhteisön perinteen mukaisesti kuvattua taulua mm. mallin eläköitymisen tai uran kunniaksi.Toteuttaminen edellyttää neuvottelua tilaajan ja mallin kesken, asusuunnittelua ja toteutuksen yhtenäisyyden ja persoonallisuuden yhdistämistä, usein myös askelta maalauksesta valokuvaan. Kuvauksessa toteutetaan erilaisia versioita ja valitaan ajan salliessa yhdessä se, joka näyttää parhaalta ja tuo kuvattavan persoonallisuuden esiin edustavasti ja genreen sopivasti. Kuvaukseen voidaan lisätuotteena yhdistää mallin stailaus sekä asun että hiusten ja ihon/meikin suhteen.

Kuvaus alk 450 €

Tapahtumakuvaus

Hintaesimerkki 3-4 tuntia sisältävälle kuvaukselle 300€, kuvien määrä riippuu tilaisuuden sisältämistä osa-alueista

Ryhmäkuvaus:

Hinta alkaen 130€, riippuen mm ajomatkasta, ryhmän koosta, päivästä ja kellonajasta

Mainoskuvaus:

Kuvauksen hinta alkaen 200€, riippuen valitusta ympäristöstä (studio/miljöö), ajomatkasta, henkilö- tai tuotemäärästä, säätilan odottamisesta, kellonajasta jne.

Esimerkkinä Maria Kivijärven suunnitteleman BRÙ-korumalliston kuvia. Kuvausaika nelisen tuntia ja harvinainen pilvipoutapäivä suosi kuvaushetkellä, joten tulosta syntyi nopeasti ja voitiin keskittyä asentoihin ja ilmeisiin.

Valitut kuvat käyvät läpi kuvankäsittelyn. Kuvan jatkotuotanto kuvankäsittelyssä ja käyttöoikeus 30–60€/kpl+ alv

Tuotekuvat

Tuotekuvat jaotellaan asettelun ja kuvankäsittelyn mukaisesti henkilöstökuvien tapaan.

Tapahtuma- ja juhlakuvaus

Vuoden Yrittäjänainen Kokkola

Ensimmäinen tunti 150 €, seuraavat 100 €, kuvat nettigalleriaan tai dvd-tallenteella kevyesti käsiteltynä

Asuntokuvaus

100 € + alv

Interiöörit ja rakennukset

160€/t seur 90€, 1/2 päivää 320€ päivä 530€
kuvan jatkotuotanto ja käyttöoikeus 30–60€/kpl+ alv

Yrityksen fiiliskuvat nettiin

Kahden tunnin kuvaus yrityksessä. Etukäteispalaverin avulla suunnitellaan, mitä ja millä lailla haluamme esitellä yrityksen henkilökuntaa/tuotteita/työkaluja tai muuta nettiin tarkoitettavissa kuvissa. Tässä ajassa ehtii tehdä kuvia monella tavalla joko aivan tämänhetkisiin tarpeisiin tai vähitellen julkaistavaksi. Paras tulos luonnollisesti syntyy tilanteessa tai vuodenajassa, jossa miljöön omaakin valoa on olemassa.

Esimerkkinä Antik Helènillä tehty kahden tunnin mittainen kuvaus, jossa valoa ja vaihtoehtoja oli jo itsessään riittävästi.

Hinta alk 200 €, sisältää kuvat kevyesti käsiteltynä tallenteella.

Nettikuvilla ja printtikuvilla on eroa. Valokuvaajan on mahdollista tuottaa nopeasti ja edullisesti kuvia, joilta ei edellytetä kaikkea painettavan ja kuvankäsittelyyn painottuvan kuvan laatua: kokoa ja väripuhtautta. Yllämainitun kuvauksen otoksia voi eri hinnaston mukaisesti tilata myös vaikka isoiksi kuviksi messuille.

Aina, kun kuvaan liittyy ihminen, on kiinnitettävä erityishuomiota stailaukseen kokonaisuudessa, että kuva edustaa ammattitaitoista yrityksessä työskentelevää henkilöä. Ihon kuvankäsittelyllinen viimeistely nousee myös tärkeään rooliin ja vie kuvaajalta enemmän aikaa kuin tavarat ja esineet.

Yrityksen fiiliskuva

Kuvasin Gedigon tuotteita miljöössä Suvi Melender-Låglandin stailaamana. Tämänkaltainen tuotekuvaus on aika yksinkertaisesti järjestettävissä ja kuvien käsittely on nopeata painotuotteitakin ajatellen. Tarvitaan vain sopiva sää ja sopiva tuotetta tukeva miljöö.

.Tuotekuvaus miljöössä Kokkola

Mainoskuvaus esimerkiksi yrityksen tiloissa

Kuvataan esimerkiksi henkilöstöä ja lavastettuja asiakastapahtumia sekä muuta nettiin ja painotarpeisiin haluttavaa materiaalia paikan päällä. Esimerkkitapauksessa kuvasimme pietarsaarelaista nuorekasta Bothnia Apteekkia. Kevään valo jo onneksi pilkahteli sisään ja lopputulokseksi saatiin raikkaita kuvia stailatusta henkilöstöstä ja asiakastapahtumista. Apteekkityyppinen yrityshän ei voi käyttää kuvissa aitoja asiakkaita vaan tilanteet on lavastettava, jolloin niihin myös saadaan kepeämpi tunnelma. Henkilöstökuvaus voi yhteisenä tapahtumana olla yhteishenkeä rakentava tilanne. Hauskoja olivat ne tarinat, joita kuvauksen päättäneessä yhteisruokailussa kuultiin.Kuvaushinnasto: 160€/h seur 90€, 1/2 päivää 460€ päivä 920€

kuvan jatkotuotanto kuvankäsittelyssä ja käyttöoikeus 30–60€/kpl+ alv