Virstanpylväiden tallentaminen kannattaa

Home / kerro yrityksestäsi mielenkiintoisia asioita / Virstanpylväiden tallentaminen kannattaa

Sekä yritysten että muista syistä yhteenliittyvien ryhmien kannatta pitää huolta erityisten hetkien tallentamisesta ja arkistoimisesta. Näin jää muistoja itselle sekä materiaalia tuleviin juhlavuosiin, historiikkeihin ja niin edelleen.
Kuvaamani Guardia Nueva -orkesterin uuden ryhmäkuvan luominen liittyi luontevasti Arja Korisevan 30 vuotta estradien kuningattarena -juhlakiertueen aikaan. Tässä kuvassa soittajat hehkuvat juhlavan punaisissa mekoissa ja solmukkeissa. Fristylen Terje Tiilikka asetteli ryhmän upeasti ovaalin muotoon, jolloin keskelle jäi tila Arjalle ja orkesterin kapellimestarille, Raimo Vertaiselle. Myöhempiä muita tarpeita varten hahmot voidaan asetella erilaisiin kuvioihin tai koosteisiin, vaikkapa soitinryhmien mukaan. Näin tehtiin juhlakonsertin käsiohjelmassa, tulkaapas konsertteihin vilkaisemaan!
Konserttikiertue sai varhaisen ennakkostarttinsa Jyväskylän kesässä ja Tangomarkkinoilla. Pääsin kuvaamaan näitä konsertteja tuodaksemme tuleville yleisöille pienen maistiaisen siitä, mitä tuleman pitää. Toki jätimme salaisuudeksi monta hauskaa yllätystä. Jokainen tila luo konsertille erilaiset puitteet. Juhlavassa jyväskyläläisessä yliopiston salissa istuimme tunnelmallisesti tummassa illassa, vaikka alkukesän luonto vielä ulkona kukoistikin. Tangomarkkinoilla olimme tangokadun lavalla fanien ympäröimänä ja kiinteässä vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. Aivan erilaiset ja ihanat kaksi maailmaa ja uusia ennenkuulemattomia kappaleita ja sovituksia!
Tapahtumakuvakuvaajan on useinmiten pysyttäydyttävä näkymättömästi omalla paikallaan. Nyt onneksi oli enemmän liikkumavaraa ja pystyin odottamaan ja tallentamaan ratkaisevia erityishetkiä normaalia paremmin.
Varsinainen kiertue starttaa 13.9. Lahden Sibeliustalolla, tervetuloa mukaan juhlimaan Arjaa!

Tarkemmin edustuskuvien tärkeydestä ja moninaisista rooleista kerron sivuillani http://Edustuskuvaamo.fi