Tervetuloa stailattuun profiilikuvaukseen!

Home / muodonmuutos / Tervetuloa stailattuun profiilikuvaukseen!

Somen kuvapäivitykset ovat tärkeitä
Tervetuloa stailattuun profiilikuvaukseen 13.4.!

Jokainen tarvitsee edustavia kuvia someen, työnhakuun ja muuhun nähdyksi tulemiseen. Ne syntyvät helposti Beautystylist Olgan meikkaus- ja kampausstailauksella (Hairclub FreijaMe, Pitkänsillankatu 10) ja muodostuvat kuviksi studiollamme Valokuvaaja Anne Yrjänällä Mannerheiminaukiolla (Isokatu 18) Kokkolassa.
Puolen tunnin paketti (15 min ehostus/15 min valokuvaus) sisältää yhden käsitellyn tiedoston /80€
Tunnin paketti (30 min ehostus/kampaus ja 30 min valokuvaus): sisältää 2 käsiteltyä kuvatiedostoa/160€
Lisäkuvat 30€/tiedosto
Kysy myös polttari-, pikkujoulu-, syntymäpäivä- tai valmistujais-paketeistamme ja lahjakorteista…

Yhteydenotot:
Anne Yrjänä: 0500 869 068, anne.yrjana@gmail.com,
Olga Tervonen: 040 582 1422
Seuraa meitä ja tapahtumiamme Facebookissa: Anne Yrjänä, Valokuvaaja Anne Yrjänä, BeautyStylist Olga, Style and Photo

Näistä syistä profiilkuvaus kannattaa:

Haluan tällä postauksella kertoa ennenkaikkea meidän stailatusta profiilikuvaustuotteestamme. Teemme sitä yhdessä stailisti Olga Tervosen kanssa, minä valokuvaajana.
Olemme pitäneet yhden ns profiilikuvauspäivän, johon sai varata lyhyemmän tai pidemmän ajan. Beautystylist Olga suunnitteli kuvattaville tyylin ennalta saamiensa asiakasvalokuvien mukaan. Yksi malleista halusi vaalikuvia ja innostui Olgan ehdottamasta vaatetyylistä. Hän löysi kaupasta vastaavan vaatteen, se toimi kuvassa loistavasti ja hän on kokonaisuuteen hyvin tyytyväinen. Toinenkin asiakas löysi ehdotetunmallisen yläosan H&M:stä ja sen väri ja malli olivat ratkaisevia kuvan onnistumisessa. Olga suoritti samalla pikaisen värianalyysin, jossa edellinen malli osoittautui viileäksi kesäksi ja sinisen asun vaikkutus oli huikea.
Useimmat löysivät sopivan asun omasta vaatekaapistaan. Tarkoituksena ei iole ohjata asiakkaita ostoksille vaan antaa vaihtoehtoista ohjausta olemassaolevalle tyylille. Mielestäni on aina mukavaa, jos profiilikuvassa on jotakin aikaisemmasta poikkeavaa ja yllättää malli positiivisesti.
Sen jälkeen asiakas siirtyi kadun toiselle puolelle kuvaan. Katsoin kokonaisuutta ja kuvasin mallia joko tummalla tai vaalealla taustalla.
Eri asiakkaitten tarpeet poikkesivat toisistaan. Joku tarvitsee kuvan Facebookiin, joku LinkedIniin ja muualle someen, joku ehkä työnhakuun, miksei lahjoittaakseen kuvia läheisilleen ja niin edelleen. Kuvauksessa ohjataan mallia edustaviin asentoihin ja ilmeisiin ja käytetään sellaista studiovalaisua, joka parhaiten tuo kunkin piirteet esiin. Kuvat ja kommentteja on julkaistu Facebookiin sivulle Style and Photo. Ns tunnin paketissa pystyimme luomaan eri tyylisiä kuvia ja se näkyy hyvin Leenan kuvakoosteessa. Meillä oli sopivasti aikaa hassutella, kokeilla eri asentoja ja ilmeitä.
Suunnittelemme seuraavaa profiilikuvauspäivää huhtikuulle. Miltä kuulostaisi 13.4.? Valittavana 15+15 minuutin stailaus+kuvaus sis yhden kuvan tai 30+30 minuutin stailaus+kuvaus sis kaksi kuvaa.
Minipaketit saatavissa vain virallisina profiilkuvauspäivinä tai jos keräät 5 hengen ryhmän aivan omaksi päiväkseen. 30+30 minuutin paketteja voit tilata itsellesi milloin vain. Ne ovat osoittautuneet hyväksi valinnaksi, jolloin ehditään luoda erilaisia kuvia erilaisiin tarpeisiin. Tuollaisen hemmottelun voisi varata vaikka perjantai-illaksi, mennä sen jälkeen syömään ja jatkaa iltaa vielä jossakin muualla, suosittelemme!