Joskus nopeus ratkaisee, metsästysasukuvaus miljöössä

Home / + Yrityskuvia miljöössä / Joskus nopeus ratkaisee, metsästysasukuvaus miljöössä

Aina ei kannata toivoa lisää jännitystä elämäänsä. Kuvasimme marraskuussa pikaisella aikataululla HW-Companylle metsästysvaatteita kahden mallimme ja korien kanssa.

Jokainen valokuvaaja pitää silmällä Ilmatieteenlaitosta, joka ei silloin luvannut meille mitään hälyyttävää, hiutaleista puhumattakaan. Kuinka ollakaan reilun tunnin kestäneen session jälkeen alkoi lumisade ja Kokkolaan laskeutui ensilumi.

Lopuissa kuvissa tuotantotiimi puhdisti tarmokkaasti etualaa lumesta ja paukuttelimme loput toivotut kuviot ja kuvat kasaan. Onnena onnettomuudessa oli se, että meillä oli tarkat ohjeet ja olimme suunnitelleet sessio käymällä etukäteen kuvauspaikalla, minä kahteenkin kertaan. Siihen laaja hääkuvaajakokemukseni oli bonusta, koska se työ vaatii nopeata tilanne- ja maisemasilmää sekä valonsuuntien tutkimista. Lippalakkikuvaus muistuttaa myös ylioppilaskuvausta, kun lipan alle ei saa muodostua häiritseviä varjoja. Näin tärkeimmät kuviot olivat purkissa ennen lumisateen alkamista. Myöskään rooliinsa samaistuneitten ja kylmää kestäneitten mallien kanssa aikaa ei mennyt mihinkään ylimääräiseen. Jälkikäteen jokainen kyllä oli lämmittelyn tarpeessa. Ovathan tuollaiset seikkailut aika mieleenjääviä, kun niissä pitää normaalipäivään verrattuna tehdä niin nopeita päätöksiä. Tästä on hyvä jatkaa, kun kevät koittaa