Profiilikuvilla itsetunto kohdalleen?

Home / muodonmuutos / Profiilikuvilla itsetunto kohdalleen?

Emmepä olisi arvanneet millainen pyöritys alkoi espoolaisen Leenan uusista Kokkolassa otetuista stailatuista profiilikuvista. Ne johtivat häntä vauhdikkaasti uuteen harrastukseen.

  • Joku facebookissa sanoi, että nuohan ovat ihan mallikuvan näköisiä. Ajattelin sen jälkeen, että voisin teettää itselleni mallikansion oikeassa mallitoimistossa ja otin yhteyttä “tavismalleja” välittävään agentuuriin. Laitoin viestiä kaikkiin mainostoimistosta saamiini facebook-linkkeihin. Mallitoimistostakin sanottiin, että kuvauksen jäkeen muu on aivan itsestä kiinni ja siitä onko sinulla rohkeutta. Ei kukaan tule sinua kotoa hakemaan. Varmaan iän myötä on tullut rohkeutta eikä “en mä kehtaa” -ajatuksia, Leena nauraa.

Jo kolme viikkoa profiilikuvauspäivän jälkeen Leena pääsi mukaan ensimmäiseen kotimaiseen tv-sarjaan.Kolmessa kuukaudessa hän on ollut kahdessa tv-sarjakuvauksessa, Sunnuntailounaassa, kirjakaupan tv-mainoksessa, saattaa päästä ruotsalaiseen rikosdraamaan ja monta muutakin hauskaa asiaa on tiedossa ja kalenteroituna. Nähtävästi Leenan oma tyyli sopii hyvin monenlaisiin avustajatehtäviin.

  • Työskentelen itse IT-alalla ja tämä tuo sellaista kaipaamaani vaihtelua elämään, pääsen heittäytymään monenlaiseen. On kiva nähdä, miten sarjoja ja mainoksia tehdään. Haluan tutustua uusiin paikkoihin ja ihmisiin. Pelkään sitä toista vaihtoehtoa eli sohvalle jämähtämistä, Tämä myös kannustaa pitämään itsestänsä huolta. On hienoa, että olen saanut itsestäni eri tyylillä otettuja kuvia, yllättävää kuinka eri näköinen voikaan olla.

Leenalle tämä on kiva harrastus, jolla ei ole suurta taloudellista merkitystä.

  • Helsingissä Salkkareissa esiintyminen on eläkeläisten suurin harrastus. Jos pääsee sanomaan repliikkejä, niistä jo maksetaan, Leena nauraa.

Lisää samojen aiheitten tiimoilta http://Edustuskuvaamo.fi