Muotokuvaus

Home / Valokuvaus / Muotokuvaus

Muotokuvassa olet sinä, parhaimmillasi

Muotokuva kertoo siitä, millainen olet parhaimmillasi. Se korostaa piirteitä, jotka tekevät sinut sinuksi. Se kätkee kainosti varjoon ne puolet, joita et halua paljastaa muille. Se kertoo tarinan, joka tekee sinut sinuksi.

Erityisosaamistamme on nostaa esiin kuvattavan persoona. Etsimme yhdessä oikean punaisen langan, jota lähdemme seuraamaan. Siksi kuvattavan ei tarvitse jännittää; hän näkee jo kuvausvaiheessa millaiseen lopputulokseen ollaan matkalla. Kuvaaja on ammattilainen ja huolehtii tilanteesta ja erilaisista asennoista. Muotokuva kertoo siitä, millainen olet parhaimmillasi. Se korostaa piirteitä, jotka tekevät sinut sinuksi. Se kätkee kainosti varjoon ne puolet, joita et halua paljastaa muille. Se kertoo tarinan, joka tekee sinut sinuksi.Matka kuvaksi jatkuu huolellisella kuvankäsittelyllä.

Muotokuva voidaan kuvata studiossa tai miljöössä tai lavastaa sopivaan paikkaan. Muotokuvalla on paikkansa kotona tai nettisivuilla. Hyvä muotokuva kertoo olemuksella, ilmeellä ja kuvan rekvisiitalla olennaisimman asian henkiöstä: persoonan. Hyvä muotokuva ei pakota ketään sellaiseen muottiin, jossa hän ei tunnen olevansa kotonaan. Sen sijaan se rohkaisee ihmistä olemaan oma itsensä: rohkea, lempeä, leikkisä, vakava, asiallinen tai iloinen.

Kun katsot kuviamme, huomaat että niiden esittämät ihmiset eivät jännitä kuvissa. Keho on rento, hymy on aito. Kuvaaminen on yhteistyötä. Etsimme asiakkaan kanssa yhteistyössä oikean punaisen langan, jota lähdemme seuraamaan. Siksi kuvattavan ei tarvitse jännittää; hän näkee jo kuvausvaiheessa millaiseen lopputulokseen ollaan matkalla.

Ylioppilaskuva ja laketti

Rippi-, ylioppilas- tai valmistujaiskuva

Nämä kuvat kertovat tarinaa elämän virstanpylväistä. Ne vangitsevat hetken ja kohdan elämänkaaresta. Valmistujaiskuvaikäinen heittää lopulliset hyvästit koululle ja siirtyy maailmaan, jossa entistä enemmän itse viitoitetaan tulevien vuosien matkaa. Kuva on yhtä tärkeä itse nuorelle kuin myös vanhemmille, sukulaisille ja ystäville. Erityisosaamistamme on nostaa esiin kuvattavan persoona. Siten juhlavaatteen seuraksi voi ottaa toisen vaateparin. Osa kuvista voidaan varsin hyvin ottaa rennoilla arkivaatteilla. Kannustamme kaikkia nauttimaan juhlistaan täysin siemauksin ja hoitamaan kuvauksen joko etukäteen tai juhlan jälkeisinä viikkoina. Kuvausta ei tarvitse jännittää, kun ensivastuu ohjaamisesta, asennoista ja muusta on ammattilaisen käsissä.
Paras lopputulos syntyy suunnittelupalaverin kautta. Silloin valokuvaajan pitkän kokemus yhdistetään asiakkaan persoonallisiin toiveisiin. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja varmistaa kuvauspäivän aidon kohtaamisen.

Parikuvaus

Muotokuvauksella voit ilahduttaa itseäsi ja läheisiäsi päivittämällä kuvan 2000-luvun tyyliin. Muotokuvauksen uudet keinot ja mahdollisuudet ovat muuttaneet alaamme täysin. Nykykuvaus on mukavasti jännittävä yhteistyötuokio, jossa jokaisesta luodaan edustava kuva. Erityisen suosittua on käydä kuvassa juhlistamassa pyöreitä vuosia hääpäivän tai oman syntymäpäivän kunniaksi.

Tapahtuma- ja juhlakuvaus

Perheillä ja suvuilla on tilaisuuksia ja juhlia, joissa halutaan keskittyä itse tilaisuuteen ja vieraisiin. Monesti tällaiset tilaisuudet halutaan myös dokumentoida itse juhlan ja myös vieraiden kohtaamisen takia. Perheille kuvat tuovat muistoja, kertovat suvun tarinaa ja dokumentoivat elämänkaaren eri vaiheita. Juhla vilahtaa äkkiä ohi, mutta kuvat säilyttävät muiston ikuisesti.

Kun haluat keskittyä itse juhlaan ja vieraisiin, tilaa meidät paikalle. Kuvauksen hinta muodostuu kuvausajasta ja kuvapaketin koosta. Toimitamme tapahtumakuvauksen kuvat sähköisinä tiedostoina, täysillä käyttöoikeuksilla.

Kun haluat sinusta kertovan kuvan, soita ja varaa aika!