Hääkuvaus studiossa tai miljöössä

Home / Valokuvaus / Hääkuvaus studiossa tai miljöössähääkuvaus miljöössä

Hääkuvaus tallenttaa tärkeän päiväsi muistot käsinkosketeltaviksi. Hääkuvia otetaan  studiossa ja miljöössä sekä hääpäivän tuoksinassa. Hääkuvauksen ajankohta voi olla juhlaa edeltävä viikko, hääpäivä tai hääpäivän jälkeinen aika. Huolellisessa ennakkosuunnittelussa löydetään kullekin paras vaihtoehto.

Morsian tai sulhanen saattaa olla kiinnostunut myös kumppanille yllätyksenä tehtävästä huomenlahjakuvasta. Boudoir kuvaus on mukava keino tallentaa itsensä aikana, jolloin muutoinkin on paneuduttu huolella kaikkiin juhlan yksityiskohtiin.
Studiokuvaus on turhaan kaihdettu valinta. Siinä tuotetaan nopeassa aikataulussa kauniisti valaistuja vaihtoehtoja eivätkä rentouteen vaikuta tuuli eivätkä hyttyset.
Häitä edeltävänä iltana voidaan kuvata miljöissä monipuolisesti kauniissa iltavalossa ja pitää säävarana studiota. Jokaisen päivän piirteet tuottavat persoonallisia tuloksia. Miljööhääkuvauksessa on tärkeätä huomioida käytetyn päivän valon luonne ja tukea sitä omilla valoratkaisuilla toivotun lopputuloksen suuntaan. Alkukesästä värimaailma on usein lämpimän keltaista ja loppusyksystä dramaattista mutta kylmempää.
Hääpäiväkuvaus keskittyy tapahtumien tallentamiseen, mutta sen ohessa voidaan tuottaa jokunen potrettikuva, jos hääpäivään sisällytetään sille riittävästi aikaa.

Hääkuvauksien potrettikuvat ovat tilattavissa vain viimeisteltyinä paperisina versioina tai muina vastaavina tuotteina minun kauttani. Tapahtumakuvat luovutetaan tallenteena.