Sisällöntuotanto

Home / Sisällöntuotanto

Palveluihini on pitkään kuulunut myös sisällöntuotanto, kuvina ja tekstinä. Nyt loin tämän palvelun esittelyyn aivan oman ja siihen erikoistuneen sivun.

Käytännössä palvelun sisällöt vastaavat freejournalistisivun sisältöjä. Niiden tilaaja vaan on joko lehti tai lehtiliitteitä tilaava mediatoimisto.

Allaoleva esimerkki liittyy asiakaslehden juttuun. Jännittäväksi sen teki se, että haastattelu oli tehtävä ruotsin kielellä ja aiheena oli aumamuovin vaikutus säilörehun laatuun <3

Myös yritys voi tilata tekstiä ja kuvia nettisivuilleen, esitteeseensä tai tuleviin mediatiedotetarpeisiin.

Case Cadmek

Kalajokinen mekaniikkasuunnittelun ammattilainen Cadmek on ollut asiakkaani pari vuotta.

Ensin rakensimme kuvassa olevan esitteen, jonka tekstin piti olla sekä asiantuntevaa että tavallisellekin lukijalle avautuvaa. Samaa olemme jatkaneet tekemällä lisäsisältöjä nettisivuille.

https://cadmek.fi/fi/palvelut/lujuustarkastelu

https://cadmek.fi/fi/palvelut/mekaniikkasuunnittelu

On ollut todella hauskaa ja mielenkiintoista tehdä tätä projektia, koska sain käyttöön muinaiset pitkät matematiikat ja matematiikan yliopistoarvosanan.

Pyrin yhdistämään Cadmekin Sami Lastikan vahvan osaamisen ja kuvamateriaalin omaan tapaani selittää asioita lyhyesti mutta mielenkiintoisesti. Nyt meillä on tekeillä palvelusivu ”konepajasuunnittelu” ja sen sisällöissä on, omasta näkökulmastani katsottuna, todella mielenkiintoisia juttuja ihan ulkopuolisenkin silmin. Suosittelen 😉